Følg os på Facebook

Om os

LEDguiden.dk stiftes i 2011, med henblik på salg til private.

Målet er at forhandle de bedste, og mest innovative produkter på markedet til absolut konkurrencedygtige priser.

Vi har gode leverandør aftaler, samt lave administrationsomkostninger. Dette kommer vore kunder til gode, i form af lave priser på kvalitetsprodukter.

Læs mere om LEDguiden.dk

 • Indbygningsspots til et hvert formål, og i den rigtige kvalitet

  LED spots, Halogen spots, Spots uden lyskilder - Find det her på LEDguiden.dk

  Hos LEDguiden.dk vil du kunne finde et større udvalg af forskellige dæmpbare LED spots og halogen spots. Indbygningsspots bruges af flere og flere til indbygning i lofte, vægge og skabe. Hos LEDguiden.dk forsøger vi altid at hjælpe dig med at finde det rigtige spot, og bestræber os på, at det ikke bliver prisen, der står i vejen, når du skal bestemme hvilket spot du skal bruge i dit hjem. Vi har siden 2011 forhandlet Nordtronics indbygningsspots, og har haft et fåtal af reklamationer, hvilket understreger den danske virksomheds sans for kvalitet!

  Populære Indbygningsspot

  LED og halogen er de to primære lyskildetyper vi benytter i de spots vi sælger. Halogen fordi mange stadig er glade for halogen lyskildens varme lys. LED fordi vi teknologisk er kommet så langt, at LED lyskilder leverer et fantastisk flot og klart lys og på grund af den langt længere levetid, og et væsentligt lavere energiforbrug. Derfor kan disse indbygningsspot varmt anbefales, hvis du søger effektivt lys, der let lader sig fordele i hele rummet.

  Find dine indbygningsspot her

  Hvad enten du søger LED spots, Halogen spots eller spots uden lyskilder, så kan du finde dem her på LED Guiden. Vi har et stort udvalg af indbygningsspot i vores online sortiment, hvor du under de enkelte produkter kan læse mere om de enkelte lyskilder og se tekniske data.

  Hvis du har spørgsmål til noget her på siden, generelle spørgsmål, eller noget helt tredje, så kontakt os endelig via mail. Du kan også følge LEDguiden.dk via vores Facebook profil, eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.